Jahapp

Hej bloggen! Mmm, hihi. *i samma tonfall som Amanda* För er som inte vet vem hon är så är hon typ samma kategori som Kissie och Blondinbella, fast värre. Här har ni henne

Sen har jag lagt upp en video på J när han springer omkring och leker. Jag tänkte precis länka till den, men så sket sig FL, så jag får väl vänta med det då. Jaha, det är väl bara att skriva något oviktigt medan den laddar up igen då.

J ligger här och sover bredvid mig, det är så mysigt. Idag har jag gjort brigadeiros, muuums! Jag skrev ett inlägg om det för längesen också om ni vill veta hur man gör. *letar upp inlägget* Där var det ja.

Men jävla video! Ska det vara så svårt? Det är kanske inte meningen att jag ska ladda upp den. Nu lyssnar jag på valarna med Roberto Carlos, den är fiiin. Fast den är sorglig också, för det han säger är så sant. Om bara någon generation kanske valarna är utrotade och då kommer de bara vara något folk ser i filmarkiven eller i böcker. Sjukt! Här är låten jag pratar omNähe, det ser inte ut att bli någon video för er. Men varför? Det är dumt, tycker jag. Det kanske kommer en senare i det här inlägget, men nu postar jag det här.

Nej, det kommer ingen video. Ni får fråga på MSN istället om ni är intresserade. Sorry. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0