Regn... regn... regnsak?

Hej!
Vill börja med att gratta R på födelsedagen. Nu är han "23 år och 12 månader". Han får själv förklara det där mer ingående senare.

Jag hade köpt en regnponcho till J på Tradera. Den var ny från et företag, billig och helvit så ja. Den låg i barnkategorin under J's storlek men det stod att den var onesize, så jag tänkte att det var väl bra, då kanske han kan ha den ett tag.

Igår fick vi då denna regnponcho. Jag har väldigt svårt att hitta ord för det här jag ska skriva för jag vrider mig i skrattkramper.

Jag öppnade paketet och fick fram en hopvikt plastpåse. Jag tänkte att ponchon nog låg däri. Men när jag började veckla upp plastpåsen så insåg jag att, ja, att det var den som var ponchon. Alltså, den hade luva och ärmar och till och med knappar framtill, men materialet var helt fel. Någon hade alltså sytt ihop en sopsäck och kallade det för regnponcho. Desutom passade den mig och inte J.
- Betalade du 20 kronor för en plastpåse? frågar R.
- Ja, jag trodde ju det skulle vara annat material.
- På Tempo kostar påsarna bara en och femtio. Jag hade kunnat sy en till J och det hade desutom blivit rätt storlek.

Eftersom jag var förstoppad så stod jag och hoppade upp och ner för att inte skita ut lavemanget jag precis tagit. Ahmen lol. se scenen framför er. Jag iklädd en vit plastpåse med luva och ärmar, hoppandes upp och ner och trippandes lite fram och tillbaka för att inte skita ner mig. Desutom asgarvandes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0