Yeah

Då var det dags att författa ännu ett blogginlägg.

Jag försöker hitta något att lyssna på som inte tar min uppmärksamhet, men det är svårt. Nuså. Men lol, nej det här går ju fan inte. Nu blev det rosa helikopter så nu ska jag nog kunna koncentrera mig lite.

Dagismellanmålet i onsdags gick finfint. J åt en och en halv fralla och personalen undrade om vi svälte honom. (Svälte låter väldigt fel förresten) I torsdags lämnade vi honom på eftermiddagen och han var ute i snön med de andra ungarna och åt sedan mellanmål. Det gick bara bra. Och i fredags (igår) fick R gå och lämna honom ensam för jag hade en deadline i skolan. Men jag hängde på och hämtade honom iaf. När vi skulle gå och sa hej då och trevlig helg och allt det där så stod en av personalen helt chockad. Hon hade inte sett att J satt på R's rygg så hon trodde väl vi skulle lämna honom där över helgen eller något. Nu tog musiken slut så jag bytte till Scorpion.

Nu ligger han och sover här åt helt fel håll. Och jag har nice feber och är väldigt förkyld. Hoppas det går över snart. Men jag fattar inte varför man lämnar in hostiga och snoriga barn på dagis, jag fattar verkligen inte det. Eller jo, visst förstår jag att man nog helst inte vill förlora pengar och så, men tänker man inte steget längre?

Förresten så har min BH (typ den enda som passar) gått sönder. Någon som har något tips på vad fan jag kan göra åt saken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0