2013

Jaha, alla utom jag skriver årssammanfattningar. För jag minns typ inte vad som hänt i år. Eller förra året menar jag ju. Men jag kan försöka.


Januari började med att vi skålade i cola på balkongen (Julian var hemma) och jag vaknade nykter dagen efter. I Mars började Rafa ha Julian någorlunda regelbundet så då blev det väl lite fest (nej, det blev rent supande). Sen får vi fortsätta till April när E kom hem och gjorde livet till kaos :P Maj-Juni var... kaos. Sen Juli och Augusti var det en del festande vill jag minnas för Julian var både på kollo och hos R. Sen slutade R ha J. September-November var nog rätt lugna, jobba, hämta/lämna barn, laga mat osv. December åkte J till brasilien och vi får väl hoppas han kommer hem nu den 28 som han ska. Ism påstår att det var den 21 december som vi hade kaosfesten, så då får vi väl tro henne där. Hemskt var det dagarna efter. Sen åkte till B för att fira nyår och det var lyckat tills det blev 2014 om vi säger så.


Ja, jag har inte spec bra minne, det är därför jag borde blogga, men jag gör ju inte det. Jag vet ju att jag har hunnit med mysiga stunder med syrran, djupa samtal med B, middagar med Ism och Emma, roliga incidenter med L, mys i mängder med E och J. Sånt som bara ska finnas där. Som man värdesätter för att det gör det, men ändå inte riktigt minns förrän man saknar det. Jag saknar att bara sitta uppkrupen i soffan och prata skit med A och CA, nu när vi inte gör det längre tyvärr. När vi gjorde det var det bara sånt man skulle göra och som man inte tänkte extra på, snarare tvärtom. Och det är väl delvis därför man inte gör det längre, man värdesatte inte det då.


Over all så har det här året nog varit lärorikt. Jag glömde ju säga att jag har slutat röka. För många människor skulle det nog ha varit en stor sak, något att notera, men inte för mig. Jag minns inte ens datumet. Det är därför jag har så svårt att skriva min årsresumé. Jag bara lever på och noterar inte riktigt vad som händer förrän efteråt. I vissa fall långt efteråt. Jag tar lärdom, det gör jag, men för mig finns det inga "stora" händelser i livet. Det skulle väl vara när jag fick Julian då (jag minns att jag var skiträdd för att glömma vilket datum han föddes faktiskt). Nu låter det som om jag är antingen skittrist eller skitdum, men jag tror inte jag är någotdera faktiskt. Jag har bara... En annan syn på livet än många andra.


Jag väljer att säga som Collin Raye: "I don't always get what I want; I get what I need".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0