Min önskelista

Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you With childhood fantasies
Well, I'm all grown up now
And still need help somehow
I'm not a child But my heart still can dream
So here's my lifelong wish
My grown up christmas list
Not for myself But for a world in need

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list

As children we believed
The grandest sight to see
Was something lovely Wrapped beneath our tree
Well heaven only knows
That packages and bows
Can never heal A hurting human soul

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list

What is this illusion called the innocence of youth
Maybe only in our blind belief can we ever find the truth
Och jag är så full av kärlek och så tacksam mot Gud eller ödet eller vad det nu är som skänker mitt liv sån lycka!

this moment

Just det, med Marie Picasso. Nån som vet var man kan få tag på karaoken av den? Planerade att spela in den själv, men... Ja, jag är ju som jag är. tack på förhand!

Citat

Jag och R pratar om en person. R säger:
- Han har samma färg som asfalt.
Jag nickar lite och han fortsätter:
- Det har du också.
?
- När det har snöat på den.

Mord!

Idag flög det in en insekt här, en stooor fluga! Typ lika stor som min soffa, enligt mig. Men R lyckades "mörda" den. Tack! Usch för insekter!!!

Aldrig ska jag sluta älska dig

Mmm, den fick jag av O igår. Alltså, vår gamla inspelning. "Helfränt värre". Men jag får inte lov att visa upp den så, det får jag väl acceptera. :) Men fint var det. Och den gick i C även om det inte var jag som spelade. Men den fortsatte i D och E och det hade den aldrig gjort om det hade varit jag som spelat. Jo, kanske om det varit ett elpiano så att man hade kunnat transponera. Så, nu har jag bjudit på mig själv också, det ska man ju göra. Nu vill jag bara ha min underbara version av Bamse och farmor så ska jag lägga upp den på YouTube me nån kul video till. Hahaha. Vill minnas att farmor var väldigt aggro. Kom igen Ismen, nuuu!

Sälja barn

Den här artikeln kan antagligen väcka starka känslor hos folk. Och det kan antagligen mina åsikter också. Jag tycker inte att det här är så himla fel. De gjorde det på ett bra sätt, anser jag. De biologiska föräldrarna ville lämna ifrån sig sitt barn och de nya föräldrarna var antagligen med på sjukhuset och allt. Men jag förstår också varför det är straffbart. För tänk om man bara blir med barn för att få pengar, liksom. Inte bra. Så jag har nog en delad åsikt i det här och tror att jag är rätt körd i en debatt, eftersom jag inte står på någon speciell sida. Jag tycker att det kan vara bra under rätt omständigheter och urdåligt under fel. Så. Men då kanske folk säger att man kan ju aldrig veta vad det är för människor som tar över barnet och blablabla. Då tror jag såhär: Är man beredd att betala en stor summa för att få ett barn, då tror jag att man verkligen önskar sig det. Och att man därtill vill slippa en massa byrokratitjaffs, ja, fullt förståeligt. :-) Dom som skulle kunna utnyttja det här mest är ju dom biologiska föräldrarna. Mmm, jag märker att jag inte precis brinner för detta ämnet, för jag har inte sååå mycket att säga. Men är det nån som vill köpa en söt, underbar, gosig, ibland lite gnällig tremånaders pojke i fint skick, så säg till!
Jag kan inte låta bli att undra hur folk funderar om "normal" adoption. Barnen kanske blir lämnade på sjukhuset när de föds. Därefter måste de bo på barnhem en längre tid. Är inte det sjukare och mer traumatiskt än att barnet kommer i trygghet och till ro direkt? Men ja, det kan som sagt missbrukas. Vill bara veta hur folk ställer sig til adoption på det normala sättet också.

Trött

Idag vände J sig från mage till rygg, men tror inte han var medveten om vad han gjorde. Han har varit väääldigt gnällig sen igår och jag är så trött i armar och rygg av allt bärande, eftersom han inte vill vara i selen alls just nu. Hoppas det går över snart. Och jag har typ en inflammation i höger hand tror jag, när jag rör tummen känns det i handleden. Whatever.

Vad tror killarna egentligen?

Här är senaste inlägget i Sharons blogg. Det säger allt. Han får ta mig som jag är, annars kan det fan vara! Och jag börjar närma mig 80 kilo, sakta men säkert. Haha.

Kan inte skriva

Det finns så mycket jag har inom mig som jag bara vill få ut. Men på något jävla vänster funkar det inte. Kan inte skriva poesi längre, inte musik heller. Och prosa har nog aldrig varit min grej. Speciellt inte som R rättade min svenska igår. Verkligen. Är den så kass? Eller jag menar, är han så bra? :) Men ååååååååååh! Hjälp mig någon, jag blir snart galen på det här. Det bara bubblar av känslor, tankar, drömmar, saker som vill komma ut, men dom får snällt stanna där i magen eller var fan det är dom huserar. Innan kunde jag skriva jämt, minsta lilla grej fick jag ner på papper (eller i datorn) och det lät ju inte fy skam heller. *kollar igenom datorn efter material* Det enda jag kommer fram till är ungefär att jag måste rensa den.

Behöver stöd här!

Har en kompis som tycker att det stavas "filosofiera", men jag tycker det stavas "filosofera". Vem har rätt? *viskar: Nu ska vi se Belmina*.

Vaccination

Lillskiten var jätteduktig. Mamma var inte lika duktig. När hon satte sprutan och han började gråta så började jag också gråta. Kunde liksom inte hejda mig. sen kramade och tröstade jag honom och han somnade på 2 minuter. Men jag skakade av gråt. Usch, dessa hormoner! Eller vad det nu är.

Nej! Vill inte!

Idag ska min lillplutt vaccineras. Vill inte att dom ska ta sprutor på honom så att det gör ont! Jag vill inte vara med! Men R är i skolan så då är det ju bara jag som kan gå dit. *ångest* Egentligen vet jag ju att det inte är så farligt, alla gör ju det (nästan), även jag själv har gjort det och jag har inga dåliga minnen. :) Men ändå. Stackars min lille skitunge! Jaja, han kanske tycker det är jättekul.

Sandy filosoferar...

Jag måste nog vara favoriserad! Jag har allt, jag menar allt. Två grabbar som jag älskar så oerhört mycket. Vi är friska och gladda, har tak över huvudet och behöver inte svälta. Visst har jag haft det jävligt tufft i perioder, men det har alltid löst sig över förväntan. Det står nog skrivet i mitt öde att jag ska få allt jag önskar mig. För det känns verkligen så, att jag har fått allt jag önskat mig. Dock inte materiella saker. Nu önskar jag bara att det fortsätter så här. Vissa kanske har invändningar mot detta, vadå favoriserad? Du är ju för fan blind! So... What? Jag känner att jag är så lycklig och att jag inte kan önska mig ett annat liv. Och kanske är det meningen att jag inte ska vara som alla andra, kanske var det meningen att jag skulle lära mig att vara stark som liten, för att klara allt annat? Eller kanske är min lycka en kompensation för min familjs "olycka"? Jag skiter i vilket, för jag mår bra!

Full i skratt!

Jag får inte vara på Den här sidan. Vad kan jag ha gjort, tro? Hmm, jag har nog väääldigt dålig humor, men om ni kollar så fattar ni vad jag menar.

När jag är 70

Kommer jag iaf slippa glasögon, det konstaterade vi igår. Skönt.

Terapi

Nu har My också skaffat blogg! Finns under mina länkar. Alla hittar vi våra terapisätt. Mitt brukar vara att ringa B (om det inte råkar vara henne jag hatar just då) och spyyy galla! Helvete va hon har hört mycket skit från min mun. Hmm, jaja, nu vet ni det. Intressant va?

Desertören

Här är en låt av Cornelis Vreeswijk. Jag skulle vilja träffa honom, men jag skulle nog vilja påstå att det är omöjligt. Hehe. Tycker han har så många fina och ärliga visor.

Snö!

Hata hata snö! Visst, den är fin och så, men ändå. Den är kall, blöt och den gör så att man inte ser var man ska gå. Usch! Måste ju länka till Idas blogg. Jag vill inte åka slalom och jag vill för allt i världen inte ha någon hund, men resten kanske stämmer. Haha. Tycker bara hon skrev det så bra om snö. För det är ju så det är. Och jag är också fartgalen, haha. Så, jag söker en motorcykelchaffis istället! Jag åkte faktiskt mc när jag var höggravid. Hörde sen efteråt att grannarna hade frågat varför i helvete de inte körde hem mig med bil, men jag skulle ta mig fan åka motorcykel! Älskar det, men så värst fort vågade han ju inte köra. Dumt.

Jag tog faktiskt en bild av J när han ligger på mage. Det kom med rätt mycket av väggen tycker jag, men den är så blå och fin så, så ingen skada skedd. :-)
J ligger på mage
Men det är ju tur att jag har en sån snäll pojkvän som vill rätta till mina fadäser, så här är bilden i lite bättre skick. :)
Andra bilden

Massa bilder

Här kommer de utlovade bilderna. :-)

Min mormor håller JulianMormor håller Julian som tycker att han har en väldigt god hand :)JulianOle (min styvpappa) och JulianPernilla (min storasyster) och JulianJulian sover så mysigt hos pappaJag skulle också vilja dricka öl ju. Varför får Rafa? :)Det är väldigt mysigt att amma, tycker jagSalim (Pernillas pojkvän) och JulianSiv (Oles mamma) och JulianJulian i sin bilstolHan kan nääästan sitta själv, hahaDet är jobbigt att åka bilHan har inget att dölja :)Jag och Julian. Min kusin Melinda och hennes Tristan som är 1 månad äldreMysig familjekväll?Precis bytt blöja hos mamma/mormorLilla lyckliga familjen, heheLis (min syster) och Juliandet börjar bli kallt ute!Morbror Leo håller JulianJulian sover hos moster LisMoster Lis och Julian igen :)Mormor tycker om sitt barnbarnIgenJjulian tycker om sin mormor ocksåLite mys skadar aldrig. Haha, vet inte om jag får lägga ut denna bildenJa, äntligen får jag hålla mitt barn fast andra är i närhetenMin lilla guddotters dop. Hennes morfar och gudfar håller henne, jag, hennes mamma och prästenGudföräldrarna och lilla Melanie

Ett till inlägg

Orkar inte lägga upp alla bilder idag, så det blir inga alls då. Men måste iaf berätta om mitt väldigt givande samtal med Belmina. Hon berättade att regeringen har gett pengar för att försöka förebygga självmord i häktena. Kriminalvården använde dessa pengar på ett mycket snillrikt sätt. De har köpt sekatörer så att de kan klippa ner de hängda. *stort asgarv* Smart va? Hoppas bara dom har tillsyn typ en gång varannan minut då, så att dom kan komma i tid menar jag. Vart är vårt samhälle på väg egentligen? Sen berättade hon om när hon ringde till Comviqs kundtjänst:
- Hej, mitt namn är Belmina och jag har bytt visakort.
- Jaha, ringde du bara för att berätta det eller?

Alltså, man kan tanka direkt från telefonen med sitt visa, men hennes gamla kortuppgifter var ju fortfarande inställda där så hon kunde inte tanka. Nej, sovdags. Natti natti!

:)

Idag skrattade Julian! Inte bara log, utan skrattade. Jag har tyckt mig höra det innan också, men nu var det riktigt liksom. 2 gånger till och med, hörde jag det iaf. Vet inte om han gjorde det fler gånger med Rafa. Helt underbart, som jag har längtat. Ska snart posta lite bilder från igår (och kanske en del andra också, för vi har tagit hem bilderna från mammas kamera). Min bror fyllde år. Han blev 13, även om det inte märks, men jaja. Har faktiskt några roliga citat jag måste skriva upp:
Leo slog Ole i magen utan att han var beredd och då säger han:
- OM du gör så där så kan du slå sönder ett revben och det får du faktiskt inte göra utan att fråga!
Vi skrattade och Ole förstod inte vad som var så roligt. Men lillsyrran gick fram till honom och bad så vackert hon kunde:
- Snälla pappa, kan jag få lov att slå sönder ett revben, så är du en ängel.

Salim frågade Rafa vad han brukade ladda hem för filmer. Hans logiska svar blir:
- Ja, sånna som är bra.
Ja, dum är han då inte. :-)

Mina pojkar på morgonkvisten

Mamma är bästa fotografen! :)
Rafa och Julian ligger i sängen

Videos

Och här är länken till filmerna på Julian. Upplagda på familjeliv. Inget nedladdningstjaffs. :)

Lite bilder

Julian på mage i mitt knäIgenLillskrutten på pappas axlar!Jag och lillskitenIgenHela lyckliga familjen. Lillskiten med sin fina overall som han fått av mormor/mamma och med nappen i munnenFamiljen igen, fast utan napp denna gången

Kan man verkligen säga så här?

Fick ett erbjudande om att vara med i någon slags tävling. Så här står det bland annat:
Villkoren för deltagandet är att du samtycker till att mottaga marknadsföring via e-mail samt bli kontaktad telefoniskt.
Kan man verkligen säga "telefoniskt"?

Jag har tjuvat! Mohahahaha!

Har snott den här från en annan blogg:

Ditt namn: Sandy
Längd: Typ 162 cm
Spelar du något instrument: Ptja, lite av varje. Men är inte utbildad i något. Skulle väl vara blockflöjt då.
Vem är snyggast: Javier "Jay" Hernandez såklart! Flåt Rafa. :-D
Vem vet mest om dig: Jag själv.
Vad vill du ha just nu: Inget speciellt?
Vilka sjukdomar har du: Inga fysiska, tror jag.
Fobier: Huuundar!
Känner du en snygg kille: Ja :)
Har du körkort: Nej. tur för omgivningen, antar jag.
Vill du gifta dig: Inte i nuläget.
Din hårfärg och frisyr: Ljusmörk? Mörkblond typ. Borde klippas nuuu!
Har du glasögon: Nej.
Hur ser din plånbok ut:Ser ganska tom ut :)
Vad köpte du senast: Comviq-kort.
Hur mycket pengar har du: Behöver inte svälta.
Hur svarar du i telefonen hemma: Har ingen telefon hemma, men i mobilen svarar jag antingen "Hallå" eller "Hej det är Sandy", beroende på vem det är :)
Senast kramat: Min lilla söta trollunge!
Vem sov du hos senast: Jaadu. Min mamma antagligen. Och det var ju ett jävla bra tag sen nu.
Stjärntecken: Våg.
Ögonfärg: Blå.
Kall favoritdricka: Mjölk.
Varm favoritdricka: Varm o'boy.
Säger ofta: Väntar på kommenterar i den här frågan. har faktiskt ingen aning om jag har något sånt där säga-ofta-ord.
Saknar du någon: Inte just nu faktiskt.
Du fikade senast: Minns inte. Tror det var med syrran.
Senast sedda film: Pippi på rymmen *gömmer ansiktet*
Hur känner du dig nu: Glad.
Kan du laga mat: Tror det.
Vad tycker du om fötter: Är väl inget spec?
Är du smart: Vad ska man svara här då, för att verka så smart som möjligt?
Snarkar du: Rafa påstår ja. Jag tror inte på honom.
Har du homofobi: Klart! Hur fan kan homosexualitet få finnas? :)
När och varför grät du senast: Igår. Vi hade lite delade meningar. Men det var bara liiite! I bevakande syfte. *asg* (Där kom min dåliga humor igen)

Ja, nu

var det ju ett tag sen. :) Jag och B testade de nya kortläsarna från Nordea. Kul. Eller inte. Hmm, undrar om man får berätta om hur hon skämde ut sig hos kundtjänst? Fast om jag säger att det var jag, så får jag nog. :) Hon... nej fan, jag, ringde kundtjänst för att fråga varför maskinen inte komunicerade med mig. Då frågar dom: Har du satt i hörlurarna? Hmm. Jaja, vi skrattade gott efteråt iaf, kunde lika gärna varit jag. Ingen av oss trodde liksom det var nödvändigt. Men, jaja. Jag känner att det här inlägget redan håller på att spåra ur.

Och kärleken till lilla J har växt som en tonåring i puberteten. Visst älskade jag honom innan, men det här är ju ofattbart. Och det enda sättet att uttrycka känslorna är genom tårar och håårda kramar. Stackars barn.

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mera. Pratade nyss med T och vi bestämde att vi ska träffas snart. Måste ju lära känna mitt lilla gudbarn, haha. Hon fyller för övrigt år idag. Grattis på ettårsdagen, Melanie!

"Deprimerande"

Det är kallt, mörkt och blåsigt ute. På något vis får den här sortens väder mig att känna mig så ensam. I hjärtat liksom. Det är precis som att mörkret och kylan når in dit och blåser bort allt ljust, varmt och mysigt. Uscha.

..........

Du kommer hem. Jag märker att det är något. Dina rörelser är tunga, tonfallet är sorgset. Jag frågar vad det är, men det kommer ett tomt "inget". Jag säger att det finns mat, men du är för ovanlighetens skull inte hungrig. Jag sätter mig ner och äter och efter 5 minuter kommer du ändå. Då hade jag velat ge dig en blick som sa allt. Som berättade att jag förstod, att jag visste att något var fel men att inget behövde sägas. För ibland kan det vara så fel att bryta tystnaden. Men jag kunde inte göra det. Och jag ville inte prata. Kanske satt du med ett ledset ansikte. Eller mer troligt, uttryckslöst, för att dölja vad du kände. Men det kvittar om du hade sett ledsen ut eller saknat uttryck, jag hade inte sett det ändå. Men jag vet, i 9 fall av 10. Klart jag gör, det är ju min "uppgift" att se och att stötta, liksom det är din jämtemot mig. <3

RSS 2.0