Jag filosoferar...

Jag är så lycklig för att jag får ligga här bredvid dig. För att jag för höra dig andas och smeka din kind. Så lycklig för att jag får krama dig just nu. Men ibland blir jag rädd.

Ibland när jag ser dig hoppa och dansa, när jag hör dig skratta och prata så värker det inom mig. Jag är så rädd för att förlora dig, allt som är du. Jag vill inte det. Aldrig. Min lycka är inte alla förunnad och livet är inte rättvist, därför är jag rädd.

Jag älskar dig mer än jag någonsin kan uttrycka i ord eller gester. Jag älskar dig så det gör ont. Och det enda jag vill ha av dig är dina skratt, dina pussar och dina kramar. Det enda jag vill att du ska göra för mig är att vara lycklig.

Egentligen vill jag säga så mycket mer, men orden kommer inte till mig just nu. Bara känslor och ordlösa böner. Tankar som virvlar omkring i mitt huvud. Men jag vill att du ska veta att du är både min själ och mitt skäl i livet.


/Din stolta mamma

Halsfluss

bara så ni vet. Var på VC idag och fick medicin (som snälla Rafa är och hämtar ut åt mig nu. Det var så jävla dumt för jag visste inte om apoteket var öppet, annars kunde jag ha åkt dit själv, men va fan. NU blev det som det blev). Så jag hoppas att det snart är över!

Whiskey

Och jag HATAR whiskey. Jag hällde upp typ en liten skvätt och tänkte att det här ska jag väl klara. Men icke sa Nicke. Jag stod ett bra tag och velade men till slut hällde jag ner hälften i halsen och började gurgla. En halv sekund efteråt kaskadspottade jag över hela köket.
- Du kan väl gå till badrummet vid nästa försök?
- varför då?
- Där kan du skvätta ner hur du vill.
Jaja, sagt och gjort, jag gick väl till badrummet. Gick runt i mina cirklar och tvekade och tvekade...
- Du måste tänka på att inte andas.
- Men hur då när jag ska gurgla?
- Äsch du kan hålla andan i en minut utan problem.
Jahapp. Med lite nyvunnet mod hällde jag i mig den sista slatten och höll andan och gurglade. Sen kaskadspydde jag. Jag kan fortfarande känna lukten i näsan och jag har fått huvudvärk (Alltså en nytillkommen sort som inte är samma som febervärken, så jag har två nu). Och inte fan hjälpte det heller. Men "jag gurglade ju inte så länge så jag kan inte klaga". JO, det kan jag visst. Fy fan för whiskey!

Sjuk!

Och det är inte alls trevligt. Natten till igår vaknade jag med lite halsont och tänkte att det går väl över. Men nejdå. Igår hade jag hög feber (plus det förbannade halsontet) och knaprade medicin till tusen. Likadant är det idag. Men god jul vetja! :)

Känner mig ganska... Hmm...

Misarabel? Nej, inte riktigt, men känner mig inte speciellt nice inuti min lilla träskalle. vad är fel? Ibland önskar man att man hade en anonym blogg som ja, som var anonym. Men inte har man det inte. Kanske skulle skaffa en. Eller nej. Känns inte heller bra. Fast det skulle kanske kännas bra när man väl hade den där bloggen.

Westlife - I don't wanna fight no more

Så förbannad på mig själv!

Ja, faktiskt. Jag tänker att jag ska skriva ner detta och detta och detta och sen bara glömmer jag bort det. Och jag har inte skrivit ner Julians framsteg i hans lilla framstegslista som jag gör till honom. Jävla skit jag är! Han är liksom bara liten en gång. jag slutade skriva typ i september eller något och sen dess har han ju lärt sig en hel massa nytt. Och jag har bara en hörlur som funkar. (Inte ett par utan en) Och det är ingen bra hörlur heller. Måste köpa nya hörlurar. Nu fick jag fram ett par hörlurar som nästan funkar. Om man bara snurrar på sladden tillräckligt så. Men fan, känner mig så dålig. Känns som om jag har en massa måsten och som om jag av någon anledning inte har tid att göra det jag ska/vill. Fan! Jag börjar få stresspanik. Och jag vill inte sätta Julian på dagis. Och jag måste komma över min hundfobi! Hjälp mig! Jag vill bara krypa upp i någons famn och bli kramad och vaggad och lugnad. Vill att någon ska klappa mig på håret och säga åt mig att varva ner mentalt. Vet ni hur omottaglig jag är för stress egentligen? Fattar ni då hur jag känner mig nu? Och inte blir det bättre av att jag känner mig lite ledsen heller. Jävla vinter! Jävla snö! Jävla allt! Men jag får lägga in en glad bild iaf. Sorry för att det blir såhär, men så måste det få bli ibland.
Min lilla trollunge som äter kvällsmat

Såpoperor

Tre kronor, Skilda världar, Nya tider, Vita lönger, Vänner och fiender (hjälp mig med resten Belmina). Någon som vet var man kan få tag på dessa? På något sätt är de en så stor del av min barndom och det är så himla nostalgiskt! Magnus Uggla är också nostalgi och honom lyssnar jag på just nu. Nu är jag så nostalgiig att jag nästan gråter. Kan någon berätta för mig varför man ständigt försöker klamra sig fast vid det förflutna när man egentligen borde leva i nuet med hela framtiden framför sig att glädjas åt och drömma om? Varför verkar nuet så fuckat nu och helt underbart när man tänker tillbaks några år senare? Jag vet att man (jag) sorterar ut all skit, jag har alltid funkat så, men varför måste det vara så? Varför kan man inte bara få minnas saker som dom är istället och ja, kanske slippa våndas över att det underbara är förbi?

Ibland saknar jag dig så det gör ont!

Och ibland önskar jag att jag kunde lägga hjärtat (eller magen eller var det nu är känslorna sitter) på en hylla långt bort, bara för en liten stund. Det känns så himla, himla orättvist! Nej det känns så JÄVLA orättvist om jag ska vara ärlig. Jag säger inte längre godnatt till dig varje natt och inte heller godmorgon, men du finns fortfarande i mina tankar. Inte lika ofta och det gör inte alltid lika ont. Men idag... Just idag är det jobbigt.
"Adjö är ej för alltid,
farväl är inte slut,
i mina tankar finns du,
där finns du altid kvar."

What would I give to live where you are
What would I pay to stay here beside you
What would I do to see you smiling at me
Where would we walk
Where would we run
If we could stay all day in the sun
Just you and me
And I could be
Part of your world

I don't know when
I don't know how
But I know something's starting right now
Watch and you'll see
Someday I'll be
Part of your world


Little Mermaid - Part of Your World (reprise)

The Fox and the Hound - Goodbye May Seem Forever

Julian har alldeles förmånga leksaker

Idag stuvade vi in flera kassar i garderoben. Fasar för julafton! Någon gav mig det otroligt bra tipset att sälja onödiga presenter på Tradera, men det känns inte riktigt rätt heller. Tycker inte om onödiga presenter. De flesta presenter är väldigt onödiga förutom de presenter som inte är onödiga. Oftast vet inte givarna skillnaden. Nu måste jag röka och sen sova. Natti.

RSS 2.0