Yeah

Jag tog en bild av Rafas nya, ehh, solskydd. Den kommer imorgon. Och sen sitter jag här med värsta längtan efter att föda barn. Fattar inte varför jag har en sån jävla längtan. Jag vill inte vara gravid, vill inte ha en liten bebis, vill bara föda. Skulle kunna föda hundra ungar, så häftigt och underbart tyckte jag det var. Ligger med tårar i ögonen efter att ha kollat förlossningsvideos. What's up with me? Jag har känt så här ända sen jag blev återställd från J's förlossning (för ett tag där så yrkade jag på adoption om det skulle bli fler ungar). Om jag ska föda hundra till så slipper jag helst småsår som gör in i helvete ont när man kissar och livmodersinfektioner som hindrar dessa sår från att läka och också hindrar andra sår från att läka så man har svårt att sitta i typ 2-3 veckor efteråt. Men själva känslan var magisk! Nej, sovdags. Nattinatti

Borde inte skriva nu

Eftersom J är lite halvt ledsen och jag borde ge honom uppmärksamhet. Jag ska, ska bara skriva kort juh! NU hoppar han glatt omkring igen så jag kanske kan skriva längre då. Innan när han hade lekt med ett pussel så tog jag upp honom av någon anledning. Jag säger glatt:
- Har du pusslat? Jaaa, det har du, du har lagt pussel.
Då får jag en blöt puss mitt på munnen. Till och med jag gjorde kopplingen som måste ha skett i Julians hjärna. PUSSel. Sen säger han "ao" vilket betyder "hallu" (när man pratar i telefon t.ex). Nu börjar han bli ledsen igen och kasta saker omkring sig, så nu får jag väl sluta då.

Än så länge har jag uppdaterat varje dag...

Yeah. I två dagar, det är rekord! :) Sitter här just nu och har precis försökt lära J att man inte får kasta omkring pussel. Han verkade förstå. Nu sitter han och pillar på mina fötter och vill att jag ska säga "ooooh!" när han gör det så han får skratta. Videon ligger uppe på facebook föresten, men kunde inte lägga upp den på Fl så den kommer inte upp i bloggen. R ville lägga upp den på YouTube, vi får se hur det blir. Måste tyvärr gå nu.

Jahapp

Hej bloggen! Mmm, hihi. *i samma tonfall som Amanda* För er som inte vet vem hon är så är hon typ samma kategori som Kissie och Blondinbella, fast värre. Här har ni henne

Sen har jag lagt upp en video på J när han springer omkring och leker. Jag tänkte precis länka till den, men så sket sig FL, så jag får väl vänta med det då. Jaha, det är väl bara att skriva något oviktigt medan den laddar up igen då.

J ligger här och sover bredvid mig, det är så mysigt. Idag har jag gjort brigadeiros, muuums! Jag skrev ett inlägg om det för längesen också om ni vill veta hur man gör. *letar upp inlägget* Där var det ja.

Men jävla video! Ska det vara så svårt? Det är kanske inte meningen att jag ska ladda upp den. Nu lyssnar jag på valarna med Roberto Carlos, den är fiiin. Fast den är sorglig också, för det han säger är så sant. Om bara någon generation kanske valarna är utrotade och då kommer de bara vara något folk ser i filmarkiven eller i böcker. Sjukt! Här är låten jag pratar omNähe, det ser inte ut att bli någon video för er. Men varför? Det är dumt, tycker jag. Det kanske kommer en senare i det här inlägget, men nu postar jag det här.

Nej, det kommer ingen video. Ni får fråga på MSN istället om ni är intresserade. Sorry. :(

Fan va jag är kass!

Ja, fan vad jag är kass på att blogga. När jag bloggar så bloggar jag ju för att jag har något att blogga om, inte bara för att blogga. Tror jag ska börja blogga för att blogga igen faktiskt. Det blev 7 blogga (nu 8). Jag lyssnar på Fredde-Fisks gamla slagdänga "Someone as no one wants to know" (ja, den är döpt så i min dator) och jag reflekterar återigen över hur underbar hans röst är. det är mitt "bög-sex-ideal", som C skulle ha sagt. det är ju trevligt att höra sig själv skrika i slutet, menmen. Jag minns att jag var helt *letar efter ordet* upplivad, upphetsad, whatever. Och precis när jag skulle gå upp på scen och göra en väldigt seriös låt så hade han gett mig seg kåla, så jag fick ju försöka tugga utav bara fan där och svälja ner skiten innan jag skulle sjunga min vackra ballad. Jag minns också hur en viss knölsvan nästan knuffade ner en tjej från scenen (ehh, fast det kanske inte var den gången, men det tror jag det var). Det är hemskt vad vissa ska ta plats. Usch ja, jag har väldigt många roliga minnen från då. "Paaalleee!" är ett av dom. "Du får inte skratta, då hoppar din mage och då hoppar mitt huvud" är ett annat. Logiskt kan jag tycka, menmen. Ja juste, jag minns att jag tyckte att Kamelen sjöng förjävligt på den tiden och jag satt bara och skrattade. Nu beundrar jag honom verkligen, hela hans stil, musikalitet, kreativitet, attityd, allt. det är sjukt hur blind man kan vara ibland. Vad har jag mer att skriva som är helt meningslöst dravvel då? Jag har ett mål att uppdatera minst en gång om dagen. Det kommer antagligen bli som med de flesta av mina mål, en dröm istället. På tal om drömmar så drömde jag väldigt konstigt inatt. När jag vaknade var det väldigt klart och jag tänkte att jag skulle försöka minnas det här, men som för det mesta så rann drömmen bort. Det var iaf om isen. vad jag vet har jag inte tänkt så mycket på henne på senaste tiden, så jag vet inte vad som kan ha lockat fram den här drömmen. När jag vaknade så grät jag iaf. Det blev ett känslosamt farväl i drömmen där hon redan dött, men ändå inte. Hon var så mycket sig själv, men ändå inte sig själv. Jag blir arg och ledsen för att jag inte minns ordentligt.

Världens lyckligaste?

Jag har två underbara grabbar. Min lille pojke visar redan tendenser till att bli en harmonisk och kärleksfull liten person. Envis och viljestark som få är han också och jag tycker mig märka att han redan är väldigt snäll och hjälpsam. Eller så kanske jag som är vuxen bara tolkar det så? Det kanske är reflex att ta upp något och ge mig, som jag sitter och kollar efter? vet faktiskt inte. Han vet mycket väl vad som är ok och inte för det mesta (situationer som han redan gått igenom såklart) och oftast lyssnar han på tillsägelser. Men han är trots allt bara ett litet litet barn fortfarande och jag kan inte kräva något av honom. Är han på bra humör så väntar han när man ber honom, om man gör något annat. Annars blir det liv i luckan. :) Han har lätt för att skratta och det är underbart att höra. Han springer omkring här hemma (han kan gå några meter utan att ramla nu) och jag kan bara le för det är så sött. Han hittar på en massa bus och han kan redan skämta. Är det någon som kan undgå hur stolt jag är över min lillgrabb? Min store pojke, ja... Han är också underbar när han inte är chato. :) Han har många goda kvalitéer, men jag är för macho för att rada upp dom här och han är antagligen för macho för att läsa dom på internet. Han vet vad jag tycker. <3

Håller mitt löfte :)

Ja, jag lovade S igår att blogga imorgon (idag), så nu gör jag det.

Jag gav R vatten blandat med potatismjöl för att hans mage skulle stabiliseras.
R: - vad är det här bra för egentligen?
Jag: - det stabiliserar magen, sa jag ju.
R: - Men jag menar, vad använder man det till egentligen? Att baka bajs eller? det smakar ju skit!
Ja, det kan jag ju hålla med om. Usch! Jag blev tvingad att dricka det som liten. Det smakade kloak, men det hjälpte.

R har sagt massa roliga saker på senaste tiden, men jag kommer inte ihåg dom. Har sagt att jag ska skriva ner dom, men gör det ju aldrig. :( så om du vill får du gärna påminna mig, Rafa. Men det kommer han inte göra, för han tycker inte jag ska skriva ner det i bloggen.

RSS 2.0