Dagisinskolning...

Jaha och jag borde uppdatera bloggen. Och titta, det är ju just vad jag gör! :) Bra att jag gör något som jag borde iaf.

Igår började vi skola in lille pilleplutten på dagis. Vi var där i en och en halv timme tillsammans med honom. Först var det samling och ungarna åt frukt (fast jag blev bjuden fruktkorgen först av alla, men tyvärr ville jag inte ha) Och J var lite avvaktande, men nästan lagom till att vi skulle gå började han leka lite för sig själv.

Idag var vi där i en halvtimme och han började genast leka. Sen gick jag och R och lämnade honom där i en timme. det kändes... ja, det gjorde det. Kändes alltså. Jag började gråta, men tack och lov inte framför personalen. Och det var inga floder heller, men lite mammatårar kom det allt i ögonen.

Imorgon ska vi dit och vara där över mellanmålet och på torsdag kanske vi bara går dit och lämnar honom utan att stanna kvar. Det känns... lite... inte bra. Men han är social och lugn och verkar trivas. Ett litet dagisbarn helt enkelt, så det får man vara glad för.

Vi har föresten fått en räkning från barnomsorgen på 1200 :- för att de inte fått in vår inkomstanmälan. Ska ringa dom imorgon och få det där borttaget. Vi har det ändå rätt knapert den här månaden, så 1200 bara så där funkar inte riktigt just nu.

Jag har även börjat skolan. Det känns lite ovant men jag är entusiastisk. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0