En vecka kvar...

en vecka kvar tills R kommer hem. En jättelång vecka, känns det som.

Och min dator har pajat. Eller skärmen har, ser det ut som. Högra nedre halvan är typ, förstörd. Fattar bara inte hur det gick till, för jag har inte gjort något utöver det normala. Men det är iaf väääldigt irriterande. Blicken dras liksom dit även om man försöker att inte titta. :)

Sen ska jag köpa en ny säng också och sätta ihop med den här så blir det en 2,10 säng. Då slipper r sova på golvet. Belmina sympatiserar med dig Rafa och hon sov ändå där bara 2 nätter. Och R kommer hem typ 12 på natten, lagom roligt. Det skiljer ju 5 timmar så han kommer säkert ha Jetlag eller vad det heter.

Och nu är J på dagis igen efter typ 2 veckors hemmavaro. Han har haft svinkoppor stackarn. Men han käkar pensilin, vilket jag aldrig lär mig stava till för det stavas penicillin tror jag. Jag brukar skriva antibiotika. :)

Ingen rubrik...

snart är det bara 24 dagar tills R kommer hem. Hur länge dröjer det? Alltså ja, det där lät kanske lite konstigt, men jag menar hur länge dröjer det rent känslomässigt? Jag har iaf plockat ihop mig lite halvt och är inte så där tragiskt tragisk just nu.

Har bytt dagis till J. Istället för en 20-minuters- (ok, en kvart då kanske) promenad har jag nu en 2-minuters. Det känns lite nice och man slipper gå upp okristligt tidigt. För vill han inte ta på sig jackan eller skorna eller vad fan det nu kan vara så är det ingen större fara under den korta promenaden.

Jaha och vad ska jag mer skriva då? *har nu raderat allt jag skrev här innan för det var så psykat* Jag ska nog sluta skriva nu känner jag.

RSS 2.0