Tankar

Jag tänker nu. På allt som kunde blivit, på allt som inte blev. Det är åtta månader sen. Om inte... Hur skulle det ha varit nu? Vad skulle jag ha gjort? Hur skulle jag ha mått? Var skulle jag ha varit? Vem skulle jag ha varit och vem skulle du ha varit? Jag tänker med ett visst vemod, inte sorg, men ett sorgmod och en stor längtan. Samtidigt vill jag bara skjuta det ifrån mig så hårt det bara går, så långt bort som möjligt. För egentligen... Nej, det går inte, kan inte, vill inte, får inte, har inte lust!

Cici

Min nya favvosång. En sån där sång man bara dansar till utan att tänka sig för. Till Belmina vill jag bara säga att det här är den spanske juggen.


...


Sommar i minnet

Till alla Lindänge-/Högaholmskidz i slutet av 80-, till mitten av 90-talet. Somrarna var faktiskt härliga då, vintrarna också för den delen. Och kanske höstarna och vårarna också. Även om jag vet att det inte är så, så har det ett härligt skimmer omkring sig. Något man vill tillbaka till. Fast när man tänker efter så vill man inte det. Whatever.


Så kan vi ta alla LÄ-homiez från mitten på 90-talet till mitten på 2000-talet då (fast det hade jag inte tänkt från början). Här har ni.


Så kan vi ta den här också för att summera.

RSS 2.0