2012

Jaha, jag borde väl också sammanfatta året precis som "alla andra" gör dårå. Det har varit upp och ner, jävligt mycket ner och jävligt mycket upp. Kan tydligen aldrig vara mellanläge för min del, fast jag hoppas att jag snart hamnar i ett. Ett läge där allt bara är ok och där jag njuter av livet utan att vara sådär maniskt lycklig. Där jag inte är så depressivt depressiv, utan bara ok. Jag har fina vänner, en fantastisk son (som försöker ta livet av mig allt som oftast, vad det verkar), en underbar partner (som inte försöker ta livet ur mig i samma utsträckning, men som har fått mig att släppa all (negativ) stolthet och dignitet inför honom. Tagit ifrån mig min klassiska Sandy-självbevarelsedrift vill säga och jag vet inte riktigt fortfarande vad jag tycker om den saken) och ja, ett fint liv.

När jag började det här året kunde jag bara förutse en liten del av vad det skulle innehålla. Julian skulle byta avdelning på dagis till storbarnsavdelningen (känns hemskt för övrigt att min lilla bebis växer så fort). Jag var helt på det klara med att jag inte ville ha någon partner som skulle komma och förstöra mitt och mitt barns liv. dejta för skojs skull, visst, men inte sylta in mig i något seriöst. Så fel jag fick. Jag har försökt vara en lojal, trogen och respektfull vän och ett stöd för mina vänner och jag hoppas att jag har lyckats i fler situationer än jag misslyckats i. Som de flesta vet så är jag ingen "karriärskvinna" eller "pluggis" (inget negativt menat), så om det hade jag inte så mycket tankar. Jag trivs med mitt jobb helt enkelt och när jag inte gör det längre så får jag väl se vad jag ska hitta på.

Jag är ingen sån som ger nyårslöften av typen "inte äta godis" eller "börja träna" (helvete heller), för jag håller dem ändå inte. Sådant är faktiskt helt oviktigt för mig tyvärr. Däremot lovar jag att försöka bli en bättre människa. För det är något jag försöker hela tiden. Varje dag på året försöker jag tänka efter och göra små, små förändringar hos mig själv (nej, inte en om dagen). För att jag och min omgivning mår bättre av det.

Jag önskar er alla ett gott nytt 2013! Det kanske blir ett år fyllt av prövningar och motgångar. Kanske blir det ett år fyllt av resor och äventyr. Kanske översvallande passion som slutar i en hulkande hög på ett golv hemma hos någon vän eller omgiven av enbart ensamhet. Det kanske inte blir det bästa året i livet, men det kommer nog bli ett bra år. ett år fyllt med lärdomar som är viktiga eller nödvändiga för att komma vidare.

Kommentarer
Postat av: Belmina

Du har varit ett stöd, betydligt mer än vad man rimligtvis kan förvänta sig att få av en vän.

2013-01-03 @ 15:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0