I listform istället... :)

Hittade den här listan på nätet.

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
- Grät på Ikea.
Vilka länder besökte du?
- Inga.
Vad var din största framgång 2013?
- Jag antar att folk tycker att sluta röka är en framgång.
Bästa köpet?
- Jag köpte en iPryl, men jag köpte säkert fler bra saker. Vi säger iPrylen.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Att se E och J tillsammans. De är fina ihop.
Och ledsen?
- Ja, kanske samma sak faktiskt.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
- Ty Herndon - What mattered most.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Det där verkar gå upp och ner mellan åren, så det är svårt att jämföra. Jag var ledsnare än förra året, ja. Jag har nog varit väldigt ledsen, eller snarare uppgiven i år.
Vad önskar du att du gjort mer?
- Tänkt på mig själv faktiskt.
Vad önskar du att du gjort mindre?
- Brytt mig.
Blev du kär i år?
- Nej.
Hur många har du kysst i år?
- 2.
Hur många hade du sex med?
- 1.
Favoritprogram på TV?
- Haha, jag kollar inte så mycket på TV, men jag fastnade för svenska Hollywoodfruar *harklar mig*
Bästa filmen?
- Ehrm, Jag såg faktiskt The Hunger games, men den är från 2012 tror jag. Men den tyckte jag om.
Bästa boken du läste i år?
- Jag läste ju hela sagan om Isfolket. Jag läste en massa annat också, men vi får sätta någon av de böckerna så gör vi (jag och mina multipla personligheter) det lätt för oss.
Årets bästa låtar?
- Eh ja, jag lyssnar inte så mycket på ny musik så jag vet inte vad som kom 2013 faktiskt. Men jag upptäckte Taylor Swift :)
Bästa matupplevelsen?
- Måste nog sätta typ L's kycklingsoppa där eller något (för alkoholistrisotton var nog 2012 :))
Något du önskade dig och fick?
- Helt ärligt så brukar jag få det mesta jag önskar mig faktiskt.
Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
- Det vet jag faktiskt inte.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Det finns säkert massor, men det tänker jag inte tänka på.
Vad fick dig att må bra?
- Mina vänner som fanns där när jag behövde dem. Tack! <3
Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
- Ja, men det får jag nog inte skriva här. Eller får och får, får jag väl, men det hade inte varit så snällt och jag försöker vara snäll ibland.
Vilken kändis var du mest sugen på?
- Bruno Mars alla gånger!!!
Vem saknade du?
- Jag har saknat min son så tårarna har sprutat många gånger i år. Främst när han varit bortrest såklart, men även när han bara varit på dagis vissa dagar haha.
De bästa nya människorna du träffade?
- Hmm. Vet inte faktiskt. Inga bestående bekantskaper åtminstone (tror jag).
Högsta önskan just nu?
- Jag vill göra ett så bra liv och en så bra framtid som möjligt för mig och Julian.

2013

Jaha, alla utom jag skriver årssammanfattningar. För jag minns typ inte vad som hänt i år. Eller förra året menar jag ju. Men jag kan försöka.


Januari började med att vi skålade i cola på balkongen (Julian var hemma) och jag vaknade nykter dagen efter. I Mars började Rafa ha Julian någorlunda regelbundet så då blev det väl lite fest (nej, det blev rent supande). Sen får vi fortsätta till April när E kom hem och gjorde livet till kaos :P Maj-Juni var... kaos. Sen Juli och Augusti var det en del festande vill jag minnas för Julian var både på kollo och hos R. Sen slutade R ha J. September-November var nog rätt lugna, jobba, hämta/lämna barn, laga mat osv. December åkte J till brasilien och vi får väl hoppas han kommer hem nu den 28 som han ska. Ism påstår att det var den 21 december som vi hade kaosfesten, så då får vi väl tro henne där. Hemskt var det dagarna efter. Sen åkte till B för att fira nyår och det var lyckat tills det blev 2014 om vi säger så.


Ja, jag har inte spec bra minne, det är därför jag borde blogga, men jag gör ju inte det. Jag vet ju att jag har hunnit med mysiga stunder med syrran, djupa samtal med B, middagar med Ism och Emma, roliga incidenter med L, mys i mängder med E och J. Sånt som bara ska finnas där. Som man värdesätter för att det gör det, men ändå inte riktigt minns förrän man saknar det. Jag saknar att bara sitta uppkrupen i soffan och prata skit med A och CA, nu när vi inte gör det längre tyvärr. När vi gjorde det var det bara sånt man skulle göra och som man inte tänkte extra på, snarare tvärtom. Och det är väl delvis därför man inte gör det längre, man värdesatte inte det då.


Over all så har det här året nog varit lärorikt. Jag glömde ju säga att jag har slutat röka. För många människor skulle det nog ha varit en stor sak, något att notera, men inte för mig. Jag minns inte ens datumet. Det är därför jag har så svårt att skriva min årsresumé. Jag bara lever på och noterar inte riktigt vad som händer förrän efteråt. I vissa fall långt efteråt. Jag tar lärdom, det gör jag, men för mig finns det inga "stora" händelser i livet. Det skulle väl vara när jag fick Julian då (jag minns att jag var skiträdd för att glömma vilket datum han föddes faktiskt). Nu låter det som om jag är antingen skittrist eller skitdum, men jag tror inte jag är någotdera faktiskt. Jag har bara... En annan syn på livet än många andra.


Jag väljer att säga som Collin Raye: "I don't always get what I want; I get what I need".

RSS 2.0